Himos Juhannuksessa juhli 39 000 kävijää – kuvakooste festareilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

21. kertaa järjestetty Himos Juhannus -festivaali juhlittiin helteisessä ja aurinkoisessa säässä. Festivaali keräsi juhannuksen aikana yhteensä 39.000 keskikesän juhlijaa, jotka levittäytyivät Himoksen festivaalialueelle, leirintäalueelle ja mökkikyliin.

Himos Juhannus 2019, Kuva: Henri Juvonen
Himos Juhannus 2019, Kuva: Henri Juvonen

Himos Juhannuksen tähtihetkiä olivat esimerkiksi torstain päättänyt JVG, perjantaina yleisöä villinneet Gasellit sekä Himos Parkin yhteislauluun johdattaneet Sanni ja Pikku G. Perjantai päättyi suomirocklegenda Apulannan spektaakkeliin. Lauantaina tapahtumassa esiintyivät esimerkiksi Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers, Juha Tapio, Vesala ja paluun tehnyt Bomfunk MC’s.

– Tämän vuoden Himos Juhannus on ollut aurinkoinen ja energinen festivaali, jossa kaikki on kuitenkin sujunut rauhallisesti. Yleisö on viihtynyt, artistit ovat viihtyneet ja kaikkialla on ollut hyvä juhannusmeininki, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Himos Juhannus 2019, Kuva: Henri Juvonen
Himos Juhannus 2019, Kuva: Henri Juvonen