Kardashianit kielsivät Dream-tyttären esiintymisen Blac Chynan realityohjelmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Real Blac Chyna -niminen sarja esitetään tänä kesänä Zeus Networkin kanavalla. Glamourmalli Blac Chyna toimii omaa nimeä kantavan televisiosarjan vastaavana tuottajana. Hän näpäyttää sarjalla samalla Kanrdashianeja.

Nyt hän on vastaanottanut kirjeen Rob Kardashianin, eli ex-miehensä ja Dream-tyttärensä isän asianajajalta. Kirjeessä muistutetaan, että Rob Kardashian ei ole antanut lupaa esittää alle kaksivuotiasta tyttöään televisiossa. Tähän tarvittaisiin molempien vanhempien lupa.

Blac Chyna on raivostunut. Hän on vastannut julkisella muistiinpanolla, että Rob olisi voinut keskustella asiasta suoraan hänen kanssaan ilman lakimiehiä. Hän on myös sanonut, etteivät Kardashianit ole kysyneet hänen lupaansa Dreamin esittämiseen omassa realityohjelmassa.