Nälkäpeli-fanit riemastuivat! Sarja saa sittenkin jatkoa – uusi kirja tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrencen tähdittämiksi elokuviksikin kääntyneet suositut Nälkäpeli-kirjat ovat saamassa jatkoa. Kirjailija Suzanne Collinsin on paljastettu kirjoittaneen uuden osan sarjaan.

Tuleva kirja sijoittuu Panemin valtioon 64 vuotta ennen Nälkäpeli-sarjan tapahtumia. Se kertoo ajasta pimeinä päivinä tunnetun epäonnistuneen kapinan jälkeen.

Toistaiseksi nimetyn kirja ilmestyy Associated Press -uutistoimiton mukaan Yhdysvalloissa vuonna 2020. Lionsgate-tuontantoyhtiön uskotaan suunnittelevan jo uutta elokuvaa kirjan perusteella. Yhtiö on jo aikemmin ilmaissut kiinnostuksensa Nälkäpeli-esiosaa kohtaan.

Suzanne Collinsin Näläpeli-kirjat nousivat New Yotk Timesin bestseller-listalle, ja niitä on käännetty 51 eri kielelle. Niiden pohjalta tehdyn elokuvasarjan viimeinen osa, Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2, sai ensi-iltansa 2015.