Meikkitubettaja myi saastuneita tuotteita – huulipunissa metallia, karvoja ja muovia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meikkitubettaja Jaclyn Hillillä on useita miljoonia seuraajia. Nainen on saavuttanut mainetta ja kunniaa kauneuteen keskittyvällä videoblogillaan. Hän on julkaissut myös oman kosmetiikkasarjan.

Nyt Jaclyn Hillin fanit ovat järkyttyneet uuden huulipunaerän laadusta. Huulipunista on löytynyt pakkauksesta avaamisen jälkeen roskia, metallia, muovia ja jopa karvoja. Osa huulipunista on ollut rikki jo pakkauksesta avattaessa ja toiset huulipunat ovat sulaneet. Niiden on jopa epäilty olleen vanhoista huulipunista valmistettuja.

Amerikkalainen meikkitaiteilija Jaclyn Hill on luvannut korvata tuotteet asiakkailleen, BBC uutisoi. Hänen maineensa on kuitenkin vaakalaudalla. Floridalaisella 28-vuotiaalla tubettajalla on 5,9 miljoonaa seuraajaa.