Izabel Goulartin pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Summer 2019 Escape☀️🌊 #Mykonos

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Nyt Izabel nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan videossa upeissa niukoissa keltaisissa bikineissä, joihin sonnustautuneena hän esittelee erityisesti täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan. Video on kuvattu Mykonosin lomasaarella.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.