Nyt on upea esitys! Pianisti pysäyttää System Of A Down -versiollaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

System of a Downin legendaarinen Chop Suey! -kappale oli alkuperäiseltä nimeltään Suicide. Se ilmestyi vuonna 2001 Toxicity-levyllä kuitenkin nykyisellä nimellään, ja menestyi mainiosti listoilla ympäri maailmaa.

Chop Suey! Sai Grammy-ehdokkuuden parhaana metallimusiikin esityksenä. Biisiä on pidetty myös System Of A Downin tunnetuimpana singlehittinä. Nyt klassinen pianisti näyttää, että vaihtoehtometalli taipuu myös upeasti koskettimille soitettavaksi.

Gamazda-nimimerkillä videoitaan julkaiseva nainen on soittanut Chop Suey! -kappaleen pianollaan. Cover on kerännyt 2,5 miljoonaa katselukertaa, eikä määrä yllätä. Naisen soittonäyte on kuunneltavan arvoinen ja saa varmasti myös itse yhtyeen hyväksynnän.