Provinssi käynnistyy huomenna: ”Macklemore, Limp Bizkit, Cypress Hill…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna Seinäjoella järjestettävän Provinssin portit aukeavat torstaina 27. kesäkuuta. Festivaalin kaikkia lipputyyppejä on vielä saatavissa, mutta suuren yleisömäärän ja portille odotettavien ruuhkien vuoksi tapahtuman järjestäjät toivovat yleisön saapuvan ajoissa festivaalialueelle ja vaihtavan liput rannekkeisiin mahdollisuuksien mukaan jo ennakkovaihtopisteissä.

Asemansa suomalaisten festivaalien huipulle palauttaneen Provinssin festivaalijohtajan Sami Rumpusen katse on tämän vuoden tapahtuman lisäksi vahvasti jo tulevaisuudessa:

– Provinssin tämän kesän musiikkiohjelma on mielestäni kovasti Provinssin näköinen. Se on laaja-alainen kokonaisuus, jossa tuoreet ja raikkaat ainekset yhdistyvät pitkiin perinteisiin. Sääennusteiden mukaan festivaalia juhlitaan jälleen aurinkoisessa kelissä, ja lisäksi voimme ilolla kertoa, että kesän 2020 festivaalin pääesiintyjä on jo tässä vaiheessa vuotta vahvistunut, joten Provinssin tulevaisuuskin näyttää valoisammalta kuin koskaan, Rumpunen kertoo.

Törnävänsaarelle levittäytyvää Provinssia tähdittää monilukuinen määrä kansainvälisiä supertähtiä, kuten jenkkiräppäri Macklemore, ikoninen nu metal -yhtye Limp Bizkit sekä hiphop-legenda Cypress Hill, metalcore-suuruus Bring Me The Horizon ja pop-tähti Anne-Marie. Törnävän valloittavat myös kotimaisen musiikkikentän parhaimmistoon lukeutuvat huippunimet JVG:stä Sanniin, Vesalaan, Chisuun, Apulantaan ja Ville Valo & Agentsiin. Yhteensä Provinssissa esiintyy yli 80 artistia sekä kymmeniä alue-esiintyjiä ja -taiteilijoita.