Suosikkitubettaja löydettiin kuolleena – viimeinen somepäivitys oli hyytävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan suosikkitubettaja Desmond ”Etika” Amofahin kohtalosta, sillä hän julkaisi äskettäin hyytävän viestin sosiaaliseen mediaan kunnes katosi kokonaan. Viranomaiset etsivät 29-vuotiasta tubettajaa ja nyt hänet on löydetty kuolleena.

New Yorkin poliisi kertoi suru-uutisesta eilen illalla Twitterissä, mutta ei kertonut tarkemmin miten ja mistä Etikan ruumis löytyi. Aiemmin poliisi oli kuitenkin kertonut, että tubettajalle kuulunutta omaisuutta oli löytynyt joen liepeiltä.

Poliisin päivitykseen on kertynyt lyhyessä ajassa 20.000 kommenttia. Pelivideoistaan tunnetun Amofahin uskotaan kärsineen viime aikoina mielenterveysongelmista ja hän kertoi seuraajilleen itsetuhoisista ajatuksistaan.