Janni Hussi syöpäleikkauksen jälkeen – valtava arpi somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi tunnetaan terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Taannoin hän kuitenkin paljasti karmaisevan uutisen, jonka mukaan hän sairastui pahanlaatuiseen tukikudossyöpään. Kasvain leikattiin kesäkuun alussa.

https://www.instagram.com/p/ByfwJvcgIrH/

Operaation jälkeen Hussi julkaisi huolestuneille someseuraajilleen valokuvan, jossa hänet nähdään jo hyväntuulisena leikkauksen jälkeen. Kuvassa nähdään myös kainalon alueella oleva suurikokoinen leikkausarpi. Päivityksessään Janni kertoo voivansa jo olosuhteisiin nähden hyvin ja kiittää hoitohenkilökunnan lisäksi myös saamistaan tsemppiviesteistä, joista hän on saanut energiaa.

– Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on 1,5kk päästä, Janni Hussi kertoo.

https://www.instagram.com/p/By9lesXgSAy/

Maaliskuussa tehty syöpädiagnoosi tuli fitness-julkkikselle täytenä yllätyksenä.

– Maaliskuussa menin näyttämään mun iholla ollutta näppylää ihotautilääkärille. Naureskelin, että nyt käydään posauttamassa yksi ihonalainen finni YouTubesta nähdyllä tyylillä, Janni Hussi kertoi taannoin Instagramissa.

– Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, kun lääkäri löysi mun ”finnistä” värimuutoksia. Siitä alkoi viikkoja kestänyt epätietoisuus ja odottelu, joka päättyi tänään HUSin leikkuupöydälle. Enpä olisi tuolloin maaliskuussa odottanut, että mä kohtaisin syövän 27-vuotiaana.