Guns N’ Roses -rumpali kiidätetty sairaalaan – puukotti itseään vatsaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Guns N’ Rosesin entinen rumpali Steven Adler on joutunut sairaalaan. Syynä oli itse aiheutettu puukotushaava. Hälytyskeskus sai torstaiyönä soiton, jossa Los Angelesissa sijaitsevan kodin asukkaan kerrottiin puukottaneen itseään.

Paikalle saapuneet poliisit ja ensihoitajat löysivät Adlerin pistohaava vatsassaan. Adler kiidätettiin sairaalahoitoon. TMZ-sivuston mukaan hänen vammansa eivät olleet hengenvaarallisia. Kenenkään muun ei uskota liittyneen välikohtaukseen.

Steven Adler toimi Guns N’ Rosesin rumpalina muun muassa Appetite for Destruction ja G N’ R Lies -levyjen aikaan, osallistuen myös kappaleiden kirjoittamiseen. Hänet erotettiin vuonna 1990. Mies on myöntänyt aikaisemmin kärsineensä vuosien ajan pahoista päihdeongelmista yrittäneensä kaksi kertaa itsemurhaa.