Lord Est ylistää Staran haastattelussa: ”Kaikki naiset ovat upeita”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia jo pitkään letkeän kesäisellä musiikillaan viihdyttänyt Lord Est julkaisi kesän kynnyksellä uuden singlensä Kaverin äiti, joka kertoo kaverinsa äidin kanssa suhteeseen päätyvästä nuoresta miehestä. Stara tapasi tänään artistin Tampereella päiväkahvin merkeissä.

Katso Lord Estin haastattelu tästä

StaraTV:n haastattelussa suosikkiartisti kertoo muun muassa kesäsuunnitelmistaan ja keikkailustaan sekä valottaa aavistuksen myös uuden singlensä taustoja. Lord Est paljastaa, että ainakaan ihan koko tarina ei ole keksittyä, mutta jättää loput kuulijan arvioitavaksi.

– Halusin tehdä nyt myös kypsemmille naisille. Minusta kaikki naiset ovat upeita, eikä se katso ikää. Jos olet upea nainen sä voit olla minkä ikäinen vain ja minkä kokoinen ihan millainen vain. Ykkönen on se miten sä kannat itsesi ja millainen asenne sulla on, Lord Est kertoo.

Artistin kesässä varsinkin viikonloput kuluvat ympäri maata keikkaillessa ja viikot esimerkiksi studioissa, sillä Lord Est ei kykene olemaan paikallaan.