The Hills -hittisarja teki paluun – muistatko nämä seksiä tihkuvat kaunottaret?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu realitysarja The Hills teki keskiviikkona odotetun paluun Suomen MTV Music Television -kanavalle. Sarjan alkuperäisten tähtien lisäksi uutena kasvona nähdään näyttelijä Mischa Barton, joka tuli aikoinaan tunnetuksi muun muassa elokuvasta Closing The Ring ja hittisarjasta O.C.

Mischa Barton vuonna 2016, Kuva: Splash

The Hills muutti kulta-aikoinaan realitysarjojen pelikenttää ja keräsi nyt yhteen sarjan alkuperäiset tähdet tuoden joukkoon myös kiinnostavia uusia tulokkaita. Mischa Bartonin lisäksi myös Brandon Thomas Lee liittyi The Hillsin alkuperäisten tähtien joukkoon.

Audrina Patridge vuonna 2914, Kuva: Splash

Aikoinaan sarjasta tähdiksi ponnistaneita ovat Audrina Partidge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin “Bobby” Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt ja Whitney Port. Lisäksi sarjassa esiintyvät aiemmilta kausilta tutuista Kaitlynn Carter, Jennifer Delgado ja Ashley Wahler.

Heidi Montag vuonna 2013, Kuva: Splash
Whitney Port vuonna 2012, Kuva: Splash