The Hills -hittisarja teki paluun – muistatko nämä kaunottaret?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu realitysarja The Hills teki keskiviikkona odotetun paluun Suomen MTV Music Television -kanavalle. Sarjan alkuperäisten tähtien lisäksi uutena kasvona nähdään näyttelijä Mischa Barton, joka tuli aikoinaan tunnetuksi muun muassa elokuvasta Closing The Ring ja hittisarjasta O.C.

The Hills muutti kulta-aikoinaan realitysarjojen pelikenttää ja keräsi nyt yhteen sarjan alkuperäiset tähdet tuoden joukkoon myös kiinnostavia uusia tulokkaita. Mischa Bartonin lisäksi myös Brandon Thomas Lee liittyi The Hillsin alkuperäisten tähtien joukkoon.

Aikoinaan sarjasta tähdiksi ponnistaneita ovat Audrina Partidge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin “Bobby” Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt ja Whitney Port. Lisäksi sarjassa esiintyvät aiemmilta kausilta tutuista Kaitlynn Carter, Jennifer Delgado ja Ashley Wahler.