Ärsyttävätkö mainokset Instagramissa? Pian näet niitä vieläkin enemmän

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mainosten tulvalta on nykyään lähes mahdotonta välttyä sosiaalisessa mediassa. Joskus pelottavankin onnistuneesti kohdennettuja kaupallisia tiedotteita nähdään jatkuvasti enemmän niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin.

Pian Instagram-käyttäjät saavat totutella näkemään mainoksia vielä aikaisempaa enemmän. Yhtiö on paljastanut lisäävänsä mainoksia myös sovelluksen tutki-osioon, jossa käyttäjälle ehdotetaan häntä mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä.

Mainoksia tullaan jatkossa näkemään Tutki-osion syötteessä. Se tulee tietämään Instagramille todennäköisesti sievoisen määrän mainostuloja lisää, sillä Metro-lehden mukaan noin 50 prosenttia Instagram-käyttäjistä selailee Tutki-osiota vähintään kerran kuukaudessa.