Rintavako vei huomion ravintolassa – miesten katseet 30 senttiä leuan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

12 am pancakes @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa Emily Ratajkowski on kuvattu illallisella ravintolassa, jossa hänen rohkea kaula-aukkonsa ja sen paljastama rintavako varastivat miesten huomion noin 30 senttiä hänen kaulansa alapuolelle.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.