Shokki! BB-kaunotar Janita Lukkarisen syöpä uusiutui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen syöpään, jonka hän kuitenkin onnistui selättämään viime jouluna. Nyt Janita on paljastanut shokkiuutisen, sillä hän kertoo syöpänsä palanneen.

– Nyt oon babet takasin somessa pienen itsensä etsiskelyn jälkeen. Kuten moni jo tietää mun harvinainen lymfooma on palannut ja tällä kertaa täytyy lyödä vielä hurjemmin syöpää vastaan. Tää on vasta alkusoittoa ja jaksan vielä hymyillä. Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta, Janita kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.