Mies kaahasi McLarenilla 161 km/h – auto takavarikoitiin 10 minuuttia ostamisen jälkeen

Autot · Tim Isokivi

Upouuden urheiluauton omistajan ilo on jäänyt lyhytaikaiseksi hänen omasta syystään. Auto takavarikoitiin vain minuuttien päästä sen ostamisesta. Kanadan West Vancouverissa asuva 39-vuotias mies osti 220 000 euroa maksaneen tuliterän McLaren 600LT -urheiluauton paikallisesta liikkeestä.

Hän vei auton heti huviajelulle, ajaen 161 kilometrin tuntivauhtia alueella jossa nopeusrajoitus oli 90 km/h. Poliisi pysäytti autoilijan, ja määräsi hänelle 323 euron sakkorangaistuksen. Lisäksi vain kymmenen minuuttia aikaisemmin ostettu urheiluauto takavarikoitiin seitsemäksi vuorokaudeksi.

– Haluamme muistuttaa kaikkia noudattamaan nopeusrajoituksia ja ajamaan vastuullisesti, paikallinen poliisi tiedottaa CTV News -uutissivuston mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.