Sistine Stallone täytti 21 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Vuosi sitten hän sai uuden mallisopimuksen Samantha Thavasan laukkumerkiltä.

View this post on Instagram

Tacos for breakfast 🌮🌮🌮

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Nyt Sistine on täyttänyt 21 vuotta, eli tullut Yhdysvalloissa täysi-ikäiseksi ostaakseen muun muassa alkoholia. Upeavartaloinen kaunotar edusti äskettäin isänsä rinnalla myös Cannesin elokuvafestivaaleilla Ranskassa, jossa hän oli pukeutunut kullanhohtoiseen iltapukuun.

View this post on Instagram

My son, Ace

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

View this post on Instagram

No new friends

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Viime vuonna Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.