Tamperelaiset eivät olleet uskoa silmiään – kaverukset saapuivat lentokoneella baariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustassa saatiin eilen hieraista pariinkin kertaan silmiä epäuskoisena, kun Laukontorin rannassa sijaitsevaan ravintolaan saavuttiin lentokoneella. Tamperelaiset kaverukset olivat nimittäin päättäneet tehdä poikkeuksellisen tyylikkään sisääntulon Cessna T206H-vesitasolla.

Kuva: Arttu Harju

Erittäin poikkeuksellinen näky sai alkunsa, kun lentämistä aktiivisesti harrastavat Joona Koskela ja Arttu Harju laskeutuivat Pyhäjärvelle vesitasollaan, ja sen jälkeen jatkoivat kellukkeiden varassa matkaansa Ratinan vilkkaan sillan alitse Ratinan suvantoon.

Arviolta satojen ihmisten äimistellessä harvinaista näkyä miehet ohjasivat lentokoneensa tyylikkäästi Kuuma-saunaravintolan laituriin ja suuntasivat baarin puolelle. Staran toimitus sai haltuunsa pari valokuvaa Tampereen ydinkeskustan harvinaisesta vieraasta.