Asiakkaan järkytys: Rotta putosi katosta ravintolassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pelkkä tieto rottien läsnäolosta ravintolassa saisi monet miettimään kahdesti siellä ruokailua. Erään naisen tapauksessa jyrsijä ilmestyi kirjaimellisesti hänen eteensä. Alisha Kent Norman kertoo olleensa katsomassa jalkapallo-ottelua Los Angelesin Buffalo Wild Wings -siipiravintolassa.

Siipien sijaan pöydälle ilmestyi yllättäen jotai aivan muuta. Kyseessä oli katosta pudonnut rotta. Houstonista lomailemassa olleen Normanin mukaan kyseessä ei ollut mieluisa tervetuliainen Los Angelesiin. Ravintolan omistaja nouti jyrsijän pois kahdella lautasella ja heitti sen roskien sekaan.

Normanin seurue sai ruokansa ilmaiseksi välikohtauksen ansiosta. NBC-uutissivuston mukaan Buffalo Wild Wings pahoittelee tapahtunutta ja syyttää siitä rakennuksessa tehtyjä remonttitöitä.