Izabel Goulart keikisteli Mykonosin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Summer Vibes ☀️ Take 1 #Mykonos

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Tällä viikolla Izabel Goulart on ikuistettu useita kertoja Mykonosin maailmankuululla lomasaarella lähes paratiisia muistuttavassa ympäristössä. Nyt hän on itsekin tarjoillut silmänruokaa varsinkin miesfaneilleen poseeraamalla rannalla niukoissa vihreissä bikineissä.

View this post on Instagram

Summer Vibes ☀️ Take 3 #Mykonos

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.