Kanoille myydään omaa talutushihnaa – nyt voit lenkkeillä kotkottajan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotikanalat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Kanojen ylläpitäminen on kuitenkin työtä vaativaa ja niille on järjestettävä asianmukainen ja sääolosuhteet kestävä kanala. Vaivanpalkaksi saa tuoreita munia.

Amazon-verkkokauppa on ottanut myyntiin kanoille tarkoitettuja talutushihnoja. Toisin sanoen jos ei halua päästää kanojaan vapaana tepastelemaan tarhaansa, voi ne viedä myös lenkille. Kanan talutushihna muistuttaa paljon muiden lemmikkieläinten valjaita.

Hihnassa ei ole pantaa, vaan valjaat kiinnitetään kanan kuvun ja pyrstön alta. Kanan ulkoiluttaminen olisi vähemmän hämmentävää kuin muutama vuosi sitten nähty trendi, jossa nuoriso ulkoilutti kaalia talutushihnoissa. Kana sentään osaa kävellä itse.