Kim Kardashian alusvaatteisillaan peilin edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin seurapiirikaunotar Kim Kardashian teki vuosia sitten jättimäisestä takapuolesta suositun latinotähti Jennifer Lopezin vanavedessä. Sittemmin hän on esitellyt vartalonsa uhkeita muotoja lukemattomissa kuvissa ja videoissa niin somessa kuin lehdissä ja televisiossakin.

View this post on Instagram

Costa Rica 🇨🇷 last week

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim Kardashian poseeraa kuvassa, jonka hän itse ikuisti peilin kautta. Siinä hän poseeraa hyvin niukoissa alusvaatteissa ja muistelee edellisviikon Costa Rican matkaansa. Kuvan perusteella kurvitar on edelleen huippukunnossa.

Äskettäin Kardashian lanseerasi vartalolle tarkoitetun meikkisarjan, joka sai heti tuoreeltaan kritiikkiä. Esimerkiksi kehopositiivisuutta ja terveitä elämäntapoja hehkuttava televisiojuontaja Jameela Jamil arvosteli tuotesarjaa ja ihmetteli miksi normaalit vartalossa olevat jäljet tulisi peittää. Hänen mukaansa arvet ja jäljet kuuluvat tavallisen ihmisen ihoon.