Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin väitettiin eronneen – kommentoivat uutista hauskalla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

70’s Show -sarjasta tutut Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien. Fanien yllätykseksi In Touch -lehti uutisoi parin eronneen Kutcherin menneisyydestä paljastuneen synkän salaisuuden vuoksi.

Lehden uutinen erosta tuli yllätyksenä myös pariskunnalle itselleen. Instagramissa julkaisemassaan videossa he kommentoivat In Touchin otsikkoa sarkastisen humoristiseen sävyyn. Videolla pari hämmästyy saadessaan tietää, että Kunis tuntee olonsa tukahdetuksi. Parille tuli myös yllätyksenä väite, jonka mukaan hän olisi viemässä heidän kaksi lastaan.

– Suhteemme on ilmeisesti ohi. Pitäkää hauskaa myydessänne lehtiä tällä viikolla, In Touch. Ehkä seuraavalla kerralla vaimoni on saamassa kaksoset kolmatta kertaa, kuka näitä laskee, Kutcher kirjoitti.