Muistatko vielä 80-luvun? Tämä mainos kiteyttää aikakauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistan selvästi, kun äitini makasi makuuhuoneen sängyllä ja pyysi minua vetämään farkkujen vetoketjun kiinni. Siniset farkut olivat hieman pinkeät pesun jäljiltä. Ne kuitenkin olivat sävysävyyn hänen sinisen ripsivärinsä kanssa.

Moni muistaa 80-luvun aikana, jolloin hiukset olivat pystyssä ja kaikki pukeutuivat farkkuun. Consumer Time Capsule on julkaissut taannoin videon 80-luvun farkkumainoksesta, jossa toistuvat kaikki aikakauden ikonisimmat elementit. Jopa musiikki on kuin 80-luvun radiosoitoista.

Mainoksessa markkinoidaan Jordache-merkkisiä farkkuja, jotka näyttävät tismalleen samalta, mitä autoin äitini päälle aikoinaan. Muoti on sinänsä tullut takaisin, että farkuissa on korkea vyötärö, eikä farkkutakin ja housujen samansävyistä asuyhdistelmää pidetä muotivirheenä.