Nainen kuin sateenkaari – autenttinen tyyli auttanut masennukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Singaporesta Yhdysvaltoihin muuttanut Kristina on aina ihaillut harajuku-tyyliä, mutta ei uskaltanut pukeutua näyttävien mieltymystensä mukaan kuin vasta tovin asiaa pohdittuaan. Hän sairastui taannoin syvään masennukseen, mutta osaa nykyisin hoitaa mielialaansa muun muassa positiivisen elämänasenteen ja sallivan elämäntyylin ansiosta.

Lukioikäisenä esikoisensa saanut 23-vuotias Kristina on onnellinen, että on uskaltanut elää viime vuodet rohkeasti omaa tyyliään kunnioittaen. Hän rakastaa värejä ja haluaa opettaa myös pojalleen ajattelemaan elämää laatikon ulkopuolelta. Samalla aviomies on saanut osuutensa sateenkaaritunnelmasta, vaikkakin hän pukeutuu mielellään tavallisiin vaatteisiin.

– Jos sateenkaari olisi ihminen, se olisin minä, Kristina kuittaa.