Alina Voronkova uimassa kesäyössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Suomi sai uuden upean missikaunottaren, kun Miss Suomi -kilpailun finaalissa voittajaksi kruunattiin Alina Voronkova. Alina on ollut missivuonnaan sosiaalisessa mediassa melko aktiivinen, joten hän julkaisee upeita kuviaan myös näin kesällä.

Nyt Alina on julkaissut verkossa itsestään kuvan, jossa hän on pulahtanut keskikesän kunniaksi yöllä uimaan bikineissä. Kuvatekstissään Voronkova kehuu mökkeilyä ja keskikesän uinteja.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta nyt hän sai viimein haaveilemansa Miss Suomen tittelin.

Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa. Lempiruoakseen Voronkova kertoo lasagnen. Miss Suomi -kilpailuista jo pitkään haaveillut Alina kertoi aiemmin haluavansa olla aktiivinen missi ja positiivinen esikuva lapsille ja nuorille.