Jenelle Evansin aviomies sai raivokohtauksen oikeudessa – jopa oma tytär itki peloissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastensuojeluviranomaiset eivät pidä MTV-tähti Jenelle Evansin ja hänen aviomiehensä David Easonin kotia turvallisena ympäristönä lapsille. Perheen kaikki lapset on sijoitettu pois vanhempien luota.

Lasten ja vanhempien tilannetta ei edesauttanut se, että Jenellen äkkipikainen aviomies David Eason sai oikeudessa raivokohtauksen. Hänen Maryssa-tyttärensä itki hysteerisesti ollessaan samassa huoneesa miehen kanssa, eikä lapsi halunnut jutella.

Viranomaiset ovat järkyttyneitä. Koko vyyhti lähti liikkeelle siitä, kun David Eason ampui perheen Nugget-nimisen koiran. Sosiaaliviranomaiset ja poliisit ovat vierailleet perheen kotona useasti sen jälkeen ja lopulta kaikki lapset otettiin pois.

Jenelle Evansin vanhin Jace-poika on otettu jo aiemmin huostaan naisen huumausaineongelmien ja vankilatuomioiden takia. Jacea kasvattaa Jenellen oma Barbara-äiti. Nyt perheen nuorin tytär, kaksivuotiaas Ensley on sijoitettu myös Barbaran hoiviin. Tuomari päätti myös, että David Easonin aiemmasta parisuhteesta oleva 11-vuotias Maryssa-tytär on Barbaran hoidettavana, vaikka nainen ei ole lapselle mitään sukua.

RadarOnlinen mukaan Maryssa tullaan kuitenkin sijoittamaan myöhemmin biologiselle äidilleen. Sen sijaan Jenellen Kaiser-poika on sijoitettu isälleen Nathan Griffithille. Jenelle Evans ei kuitenkaan ole jättämässä ongelmallista aviomiestään, vaikka hänen koko elämänsä on kriisissä.