Uskomaton vartalo! Kim Kardashian kuin elävä tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin seurapiirikaunotar Kim Kardashian teki vuosia sitten jättimäisestä takapuolesta suositun latinotähti Jennifer Lopezin vanavedessä. Sittemmin hän on esitellyt vartalonsa uhkeita muotoja lukemattomissa kuvissa ja videoissa niin somessa kuin lehdissä ja televisiossakin.

Nyt Kim Kardashian nähdään esittelemässä epäinhimillisen näköistä vartaloaan sosiaalisessa mediassa. Vartalo näyttää nimittäin kuin elävältä tiimalasilta, eivätkä kuvassa näkyvät muodot luonnollisestikaan voi olla täysin luonnon aikaansaamia.

Äskettäin Kardashian lanseerasi vartalolle tarkoitetun meikkisarjan, joka sai heti tuoreeltaan kritiikkiä. Esimerkiksi kehopositiivisuutta ja terveitä elämäntapoja hehkuttava televisiojuontaja Jameela Jamil arvosteli tuotesarjaa ja ihmetteli miksi normaalit vartalossa olevat jäljet tulisi peittää. Hänen mukaansa arvet ja jäljet kuuluvat tavallisen ihmisen ihoon.