Rita Ora uima-altaassa – bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Oran omaisuuden kuriirina toiminut avustaja teki taannoin karmaisevan virheen, kun hän unohti artistin miljoonien arvoset korut lentokoneeseen. Hänen oli määrä toimittaa Rita Oran matkalaukku Lontoosta Ranskan Nizzeen, mutta unohti sen lentokoneeseen.

View this post on Instagram

Love this

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Nyt poptähti-näyttelijä-bikinimalli-yrittäjä Rita Ora on esitellyt vaihteeksi upeaa vartaloaan, jonka ansiosta hänellä olisi takuulla kysyntää mallimarkkinoilla musiikkiuran mahdollisesti joskus päättyessä. Rita kuvankäsitteli bikinikuvaansa lisäten siihen muun muassa värejä ja Homer Simpsonin.

View this post on Instagram

One for di road.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on