Tästä syystäkö miehet katsovat naisten tennistä? Seksikkäin DJ mailan varressa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Täysin alastomanakin somessa poseerannut nuori kaunotar on nyt kuvattu harrastamassa tennistä, ja kuten arvata saattaa, on näky melkoinen. Kuva voisi melkeinpä perustella sen miksi miehet katsovat mielellään naisten tennistä. Serena Williams on tosin sen tehnyt jo aiemmin.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.