Elizabeth Hurley nautti altaassa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Nyt 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan uuden videon muodossa. Siinä Hurley nauttii kesäpäivästä uima-altaassa sinisissä bikineissä.

– Laiska sunnuntai, tähti kirjoitti.

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Daily Mailin mukaan Kaliforniaa upeaksi paikaksi vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.

 

View this post on Instagram

Lazeee Sunday 💗

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

View this post on Instagram

Sunshine Bikini for gloriously sunny LA 😍

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on