Honey Boo Boon äidiltä evättiin pääsy tyttärensä rahoihin – syynä uhkapelaaminen ja huumerikokset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” nousi perheinen kuuluisuuteen perheen arkea seuranneen realitysarjan myötä. Alanan äiti June ”Mama June” on viime vuosina ajautunut syöksykierteeseen päihdeongelmien vuoksi.

Nyt Alanan perhe on palkannut asianajajan, jonka tarkoituksena on pitää huoli ettei Mama June pääse käsiksi tyttärensä rahoihin. Lapsimissin äidin pelätään käyttävän varoja uhkapelaamiseen ja huumeisiin.

Alanan huoltajana toimii TMZ-sivuston mukaan nykyään hänen 19-vuotias isosiskonsa Lauryn ”Pumpkin” Shannon. Vain hänellä on pääsy Alanan varoihin, ja hänkin voi käyttää niitä ainoastaan ex-lapsimissin tarpeisiin ja hyvinvointiin.

Mama June pidätettiin aikaisemmin tänä vuonna crack-kokaiinin hallussapidosta. Hänen poikaystävänsä Geno Doak oli puolestaan taannoin otsikoissa ajettuaan humalassa autonsa päin Mama Junen autotallia.