Tämä matkalaukku myydään aina loppuun – mahtuu pieneen tilaan ja muuttuu tarvittaessa isoksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkailuekspertit lähtevät lomalle kevyin kantamuksin. He pystyvät matkustamaan pelkillä käsimatkatavaroilla kaikki alle 10 päivän pituiset reissut. Tällöin matkalaukun ja sen sisällön tulee olla mahdollisimman hyvin organisoitavissa.

Paravel-yhtiön käsimatkatavaralaukku on kokoon taitettava kapsäkki, joka muuttuu reilun kokoiseksi kassiksi. Näppärä matkalaukku on myyty seitsemän kertaa loppuun varastosta aina ennen uuden erän saapumista. Samainen laukku on päässyt myös legendaarisen televisiojuontaja Oprah Winfreyn lempiasioiden listalle.

Matkalaukku on kasattuna muistikirjan kokoinen. Toisin sanoen se ei vie tuhottomasti tilaa kaapissa tai varastossa käyttämättömänä. Kasattuna sen mitat kuitenkin vastaavat tavallista käsimatkatavaralaukkua. Laukusta on olemassa useita eri värivaihtoehtoja, ja sitä voi tilata myös nimikoituna.