Sara Underwood on kuuma somekaunotar – ei viihdy täysissä pukeissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja ja rohkeiden kuvien julkaisija.

Nyt Sara nähdään poseeraamassa tuttuun tapaansa lempipaikassaan metsän siimeksessä niin bikineissä kuin muuten vähissä vaatteissa. Hän nimittäin ei viihdy kovin hyvin täysissä pukeissa, ja varsinkin somessa hänen paljaat pakaransa nousevat usein kuvien pääosaan poikkeuksellisen näyttävien maisemien lisäksi.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.