Baarimikolle syyte – tarjoili joukkomurhaajalle alkoholia ennen veritekoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Texasin Planossa baarimikkona työskentelevä Lindsey Glass on pidätetty yli kaksi vuotta vanhan tapauksen vuoksi. Hän tarjoili alkoholia miehelle vain hetkeä ennen kuin mies teki joukkomurhan. 32-vuotias Spencer Hight ilmestyi 10. syyskuuta ex-vaimonsa kotiin, jossa vietettiin Dallas Cowboysin ottelun kisastudiota.

Hight tappoi ampumalla yhteensä kahdeksan ihmistä. Lopulta paikalle saapunut poliisi ampui hänet. Lindsey Glass oli ennen veritekoa myynyt alkoholia selkeästi päihtyneelle Hightille Local Public House -baarissa. Nainen oli tekstannut ystävälleen ja kertonut ”psykoksi” kuvailemansa miehen kantavan mukanaan isoa veistä ja puhuvan likaisen työn suorittamisesta.

Glass pidätettiin epäiltynä alkoholilain rikkomisesta. Paikallisen lain mukaan alkoholia ei saa tarjoilla selvästi päihtyneelle tai sekavasti käyttäytyvälle henkilölle. Rikoksesta saattaa odottaa enintään vuoden vankeustuomio ja 500 dollarin sakkorangaistus, uutisoi NBC.