Poliisit paikalle kreivin aikaan – miehet varastivat sammuneen puhelimen Helsingissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tehtäväksi mennä Vaasanaukiolle Helsingin Alppiharjuun, jossa ravintolasta poistettu mies huuteli ja käyttäytyi aggressiivisesti ohikulkijoita kohtaan. Mies nukahti kadulle sillä välin, kun partio oli vielä matkalla kohteeseen.

Poliisi havaitsi, että kadulla makaavan miehen luokse tuli kaksi miestä, jotka alkoivat penkoa miehen taskuja. He ottivat miehen taskuista muun muassa matkapuhelimen. Kun miehet huomasivat lähestyvän poliisiauton, toinen heistä piilotti matkapuhelimen vieressä olevaan kukkaruukkuun.

Poliisi otti varkaudesta epäillyt miehet kiinni ja vei heidät Pasilan poliisivankilaan. Kadulla nukkuneen miehen poliisi vei kotiinsa ja palautti tälle häneltä anastetun omaisuuden.