Ravintolalla nerokas annosnimi: ”Tyttöystävälläni ei ole nälkä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiedättekö sen ihmistyypin, joka lähtee ravintolaan mukaan, eikä tilaa itselleen kuin juoman. Sitten hän närppii, eli maistelee kaikkien muiden annoksista. Nyt sitä varten on luotu oma lisukkeensa.

Amerikkalainen Arkansasin Little Rockissa sijaitseva ravintola on ottanut ruokalistalleen annoksen, jonka nimi on My Girlfriend is Not Hungry, eli suomennettuna tyttöystävälläni ei ole nälkä. Annoksessa on ranskalaiset perunat, kaksi friteerattua kanansiipeä tai kolme friteerattua juustotikkua. Sen pystyy tilaamaan normaalin annoksen kylkeen.

Ideana on se, että ruokailija voi tilata varta vasten omat ruokansa henkilölle, joka ei suostu tilaamaan itselleen omaa annosta. Sitten henkilö, jolla ei ole nälkä, voi syödä hänelle tilatun lisukkeen. Annosta tarjoilevasta Mama D’s Dinerista on tullut kuuluisa sen jälkeen, kun Nick Chisler julkaisi kuvan ruokalistan spesiaaliannoksesta Facebookiin.

EDIT: Sooooo I didn’t expect this to reach so many people. With that being said I would like to say where it come from….

Publiée par Nick Chisler sur Vendredi 28 juin 2019

https://www.facebook.com/Mama-Ds-841316442903082/?__tn__=kCH-R&eid=ARDRcEq82aKsbcY1nsHENs94DujDd9L6sNnforw0BEo6UynbdKgpdHmLz1xRaDJgPHjivBpKbCGlJ3j0&hc_ref=ARTuTS31wKDz51S3aakcycQpl89Nti1MnlYaaRJXk9OrJTkgvsy7nlVUHIphhej2lMc&fref=nf