Kanye West perustaa oman kirkon – haluaa maailmanlaajuisen toiminnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmista kärsinyt muusikko ja muotisuunnittelija Kanye West aikoo perustaa oman kirkon. Mies suunnittelee sunnuntaisin järjestettävien jumalanpalvelusten laajentamista kokonaiseksi seurakunnaksi.

Kanye West haluaa tuoda uskonnon 2010-luvulle. Hänen suunnitelmissaan on laajentaa seurakuntatoimintaansa myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Toiminta startataan Los Angelesista, jonne mies on perustamassa omaa uskontokeskustaan. Hän suunnittelee sijoittavansa seuraajiaan omiin yksiköihinsä muutaman viikon ajaksi, MSN uutisoi.

Kim Kardashianin aviomies Kanye West on vertaillut itseään Jumalaan, Jeesukseen ja muihin arvokkaassa asemassa oleviin hahmoihin ja henkilöihin. Äskettäin hän kertoi olevansa alien nimeltään Ye.Kyseessä ei ole ensimmäinen erikoisella mielentilalla varustettu uskontokuntansa perustaja maailmankaikkeudessa.