Suomen poliisi myy aitoa poliisimoottoripyörää – pikkupoikien unelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat miehet ovat pikkupoikana unelmoineet moottoripyöräpoliisin urasta ja rikollisten jahtaamisesta poliisimoottoripyörällä. Jos poliisin ammatti on jostain syystä jäänyt saamatta, voi joku onnellinen päästä jatkossa nauttimaan ainakin aidon poliisimoottoripyörän kyydistä.

Poliisin materiaalikeskus on nimittäin parhaillaan myymässä poliisin käytössä ollutta Yamaha FJR 1300 -moottoripyörää nettihuutokaupalla. Tällä hetkellä korkein tarjous on 3.400 euroa ja huutokauppa päättyy huomenna lauantaina illalla. Moottoripyörän historiasta todetaan lyhyesti, että se on ollut valtion käytössä vuodesta 2006 saakka. Mittarissa kaksipyöräisellä on 110 234 kilometriä.

– Hälytyslaitteiden poistamisen takia ylimääräisiä reikiä/kiinnikkeitä katteissa ja pyörässä. Tuote myydään ilman takuita ja palautusoikeutta siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se myyntihetkellä on, ilmoituksessa todetaan.