Älä stressaa ennen ensitreffejä – näillä vinkeillä rentoudut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensimmäinen kerta on aina jännittävin, olipa sitten kyse uudesta työpaikasta, harrastuksesta tai treffeistä. Uuden deitin tavatessaan on järkevää rentoutua mahdollisimman hyvin, jotta pystyy antamaan itsestään aidomman vaikutelman.

Hermostunut ihminen muuttaa käyttäytymistään tahtomattaan. Siksi ensitreffeille tulisikin lähteä ilman ennakko-odotuksia ja paineita. Mikäli tulevat treffit ahdistavat, voi olla hyvä suorittaa pienimuotoinen meditaatioharjoitus. Mindfulness puhdistaa mieltä ja saa mielen rauhallisemmaksi, Plenty Of Fish uutisoi.

Myös musiikin kuunteleminen voi auttaa, sillä tutkimusten mukaan se kanavoi aivoihin myönteisiä viestejä. Tuntemuksia voi kirjoittaa myös ylös. On tärkeää muistuttaa mieleen enemmän positiivisia kuin negatiivisia asioita. Lisäksi liikunnalla on suuri merkitys mielen hyvinvoinnin kannalta, joten ennen treffeille valmistautumista voi käydä esimerkisi lenkillä.