Amanda Harkimon silikonirinnoissa hurjat rusketusraidat – meneekö jo palaneen puolelle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä povensa täyttäessä viisi vuotta.

View this post on Instagram

What a hangover. Gotta skip my sunglasses and bikinis, lines done?

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Juhannuksena alastonkuvansa julkaissut Amanda on viettänyt viime päivät vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiertävät Eurooppaa. Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa ja kyydissä ikuistettu Amanda on saanut samalla myös aurinkoa, sillä hän julkaisi kuvan rusketusraidoistaan. Kuvan perusteella voidaan tosin puhua jo mahdollisesta ihon palamisesta.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.