Mies söi gekkoliskon vedonlyönnissä – koki tuskallisen kuoleman

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juhlissa toteutettu haaste on koitunut kolmen lapsen isän kuolemaksi. Hän sai tuskallisen salmonellatartunnan syötyään matelijan.

Australian Brisbanessa asuva David Dowell löi joulujuhlissa ystävänsä kanssa vetoa siitä, että hän uskaltaisi syödä gekkoliskon. Haasteen toteuttanut mies Dowell kärsi seuraavana päivänä huonovointisuudesta, jonka hän laittoi ensin krapulan piikkiin.

Huonovointisuuden jatkuttua päiväkausien ajan mies kirjautui sairaalaan, jossa hänellä todettiin salmonella. Sairauden oireet olivat huomattavasti tavanomaisia salmonellatapauksia pahemmat. Dowellin vatsa turposi, hän oksensi vihreää sappinestettä, virtsa oli mustaa ja miehen kiveksiä kuvailtiin greipin kokoisiksi.

News.co.au-uutissivuston mukaan kipu muuttui niin pahaksi, että lääkärit laittoivat Dowellin keinotekoiseen koomaan. Mies kuoli lopulta elinten vajaatoimintaan. Dowellin perhe syyttää miehen kuolemasta hoitohenkilökunnan epäpätevyyttä, sillä heidän mukaansa miehen vaivoihin ei alkuun suhtauduttu vakavasti.