Palkkiometsästäjän tytärtä epäiltiin rattijuopumuksesta – syytteet hylättiin myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisio-ohjelmasta tunnettu Lyssa Chapman pidätettiin viime vuonna rattijuopumuksesta. Duane Chapmanin tytär oli pysäytetty liikennerikkomuksen vuoksi, mutta poliisi huomasi naisen olleen humalassa.

The Blastin mukaan Lyssa Chapman oli kiistänyt rattijuopumuksen. Hänen oli määrä astua oikeuden eteen tammikuussa, mutta käsittelyä siirrettiin Beth Chapmanin terveysongelmien vuoksi. Uusi kuuleminen oli maaliskuussa, mutta tällöin yksi tapaukseen liittyvistä poliiseista oli sairaana.

Huhtikuussa syyttäjä lopulta luopui tapauksesta ja Lyssa Chapman pääsi pälkähästä. Lyssa on Duane Chapmanin yhdeksäs lapsi. Hänen äitinsä on Duanen kolmas vaimo, Lyssa Rae Brittain.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Lyssa Chapman II (@mslyssac) on