Kohutubettajat kihloihin – rakkautta vai julkisuustempaus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista somekohuista tunnetut Youtube-tähdet Jake Paul ja Tana Mongeau ovat menneet kihloihin. Mongeau paljasti kihlauksen tuoreessa twiitissään.

Nainen jakoi myöhemmin Instagram-tarinoissaan kuvan kihlasormuksesta. Siitäkin huolimatta monet fanit pohtivat sosiaalisessa mediassa, onko kihlaus todellinen vai pelkkä julkisuustempaus.

Jake Paul on aikaisemmin myöntänyt, että hänen edellinen parisuhteensa somevaikuttaja Erika Costellin kanssa oli tekaistu. Tana Mongeauta on puolestaan Buzzfeedin mukaan syytetty valehtelemisesta ja tekaistuista tarinoista koko Youtube-uransa ajan.

Jake Paul nousi kuuluisuuteen Vine-videoidensa kautta, ja on sittemmin ollut otsikoissa aiheuttamiensa lukuisten kohujen ansiosta. Tana Mongeau tunnetaan puolestaan parhaiten storytime-videoistaan ja entisestä suhteestaan näyttelijä-laulaja Bella Thornen kanssa.