Ruisrockissa toinenkin takaisku – lentokoneen hajoaminen peruutti tuuraajatähtien keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap-artisti Travis Scottin tuuraajaksi eilen pikavauhtia kiinnitetyn hiphop-trio Migosin esiintyminen Ruisrockissa peruuntui. Yhtyeen tekninen henkilökunta ehti jo saapua Ruissaloon, mutta solistit Quavo, Offset ja Takeoff jäivät Frankfurtin lentokentälle lentokoneen teknisten ongelmien vuoksi.

Esiintymisen oli tarkoitus alkaa kello 22.30 Festivaaliorganisaatio valmistautui pidentämään festivaalin aukioloaikaa, jotta bändi olisi myöhästyessäänkin ehditty saada lavalle. Korvaava lentokone löydettiin kello 21.15, mutta koneelle ei valitettavasti ehditty löytää lentäjää.

Näin ollen Migosin konsertti joudutaan perumaan. Sekä festivaaliorganisaatio että artisti yrittivät kaikkensa ja ovat tapahtuneesta syvästi pahoillaan. Ruisrock sai lauantaina virallisen tiedon Travis Scottin konsertin peruuntumisesta. Syyksi artisti ilmoitti logistiikkaongelmat.