Chrissy Teigenin uimapuku ei peittänyt kaikkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Sittemmin hän synnytti perheeseensä toisen lapsen, Miles Theodore Stephensin.

View this post on Instagram

feels off-brand but going for it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nyt Chrissy nähdään poseeraamassa valkoisessa uimapuvussa, joka paljastaa melkoisesti hänen povensa sivuista. Hän itsekin toteaa kuvatekstissä harkinneensa asuvalintaa hetken, mutta päättäneen lopulta olla vaihtamatta sitä toiseen.

View this post on Instagram

last day 😩 @mrmikerosenthal @jenatkinhair

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Supermalli Chrissy Teigen on aiemmin kertonut, että nyt heidän kotinsa tuntuu vuotavan rakkautta yli laitojen. Nainen paljasti myös hänen Twitter-kanavallaan, että synnytyksen jälkeinen elämä on 90 prosenttia helpompaa kun väliliha ei ole revennyt, minkä vuoksi hän pitääkin tätä toista synnytystä helpompana kuin ensimmäistä.