Jalkapalloseura uskoo maan olevan litteä – uusi nimi Flat Earth FC

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapalloseura Mostoles Balompie on vaihtanut nimensä noustuaan Espanjan neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle. Uusi nimi heijastaa joukkueen johtaja Javi Povesin uskomusta, jonka mukaan maa on litteä.

Mostoles Balompie tunnetaan nyt nimellä Flat Earth FC, eli Litteä maa FC. Povesin mukaan tarkoituksena on yhdistää miljoonien litteä maa -liikkeen seuraajien äänet.

– Jalkapallo on maailman suosituin urheilu ja sillä on eniten maailmanlaajuista vaikutusvaltaa. Litteä maa -liikkeelle omistetun jalkapalloseuran perustaminen oli paras tapa saada jatkuvaa näkyvyyttä mediassa, Poves kuvailee Marca-sivuston mukaan.

Poves uskoo Flat Earth FC:n olevan ensimmäinen jalpallojoukkue, jota yhdistää kaupungin tai maan sijaan yhteinen ajatusmailma.