Uusi Saw-kauhuelokuva tulossa – taustalla koomikko Chris Rock!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verisistä ja synkistä Saw-kauhuelokuvista on ollut yleensä huumori kaukana. Siksi monille voikin tulla yllätyksenä, kuka on ideoimassa ja tuottamassa elokuvasarjan uutta osaa.

Koomikko Chris Rock ja tuotentoyhtiö Lionsgate suunnittelevat parhaillaan spinoff-elokuvaa Saw-sarjalle, uutisoi Variety. Tähden kerrotaan lähestyneen Lionsgatea ideallaan ja vakuuttaneen sillä tuotantoyhtiön väen.

– Chris loi idean joka kunnioittaa Saw-elokuvien perintöä ja elvyttää brändin hänen nokkeluudellaan, luovalla visiollaan ja intohimollaan klassista kauhuelokuvasarjaa kohtaan, Lionsgaten puheenjohtaja Joe Drake kuvaili.

Elokuvista kuten Oikeesti aikuiset, Madagascar ja Nuijaninja tuttu Chris Rock paljastaa olleensa Saw-elokuvien fani ensimmäisestä osasta saakka. Kahdeksanosaisen elokuvasarjan viimeisin osa, Jigsaw, sai ensi-iltansa 2017.