Kendall Jennerin bikinivideosta mahdoton panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

NBA-tähti Ben Simmonsin taannoin jättänuyt Kendall Jenner on osallistunut sosiaalisessa mediassa viime päivinä levinneeseen pullonkorkkihaasteeseen, jossa ihmiset potkaisevat pullon kierrekorkin auki. Tämän videon jälkeen koko haaste voidaankin jo lopettaa, sillä siitä on lähes mahdotonta panna paremmaksi.

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber …

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner julkaisi videon ilmeisesti Hailey Baldwinin haastamana, ja siinä nuori supermalli ajaa ensin niukoissa vihreissä bikineissä Ski-Doo -vesijetillä kohti pulloa, kunnes kurkottelee valovuoden pituisella jalallaan täysosuman pullonkorkkiin. Ainakin mieskatsojien silmät tosin kohdistuvat jonnekin aivan muualle kuin pulloon tai sen korkkiin.