Poliisi pyytää apua: Kuka tarjosi kyytiä vaalealle naiselle Hämeenlinnassa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii miestä, joka tarjosi viime viikonloppuna lauantaiaamuna kyydin vaalealle ja nuorelle naiselle Hämeenlinnassa. Nainen oli pyytänyt miestä soittamaan taksin, mutta kuljettaja oli tarjoutunut kyyditsemään naisen.

Vaalea ja pitkähiuksinen nainen oli astunut miehen kyytiin Hämeenlinnassa Eino Leinon kadulta ja jäänyt pois keskustassa Arvi Kariston kadun lähellä. Miestä etsitään todistajan roolissa. Kyse on ennen kyytiä tapahtuneista rikoksista.

Poliisi tutkii hämeenlinnalaisessa yksityisasunnossa tapahtunutta väkivaltarikosta. Nainen oli poistunut asunnosta väkivallanteon jälkeen ja hänelle kyydin antaneella miehellä saattaa olla tärkeitä havaintoja tutkinnan kannalta. Poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Hämeenlinnan poliisiin, sähköpostilla pitkakestoinentutkinta.kh.hame(at)poliisi.fi tai puhelimitse 02954 37746 tai henkilökohtaisesti käymällä.